Polenta con fonduta di formaggi

Polenta con fonduta di formaggi

4.7 176 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Fonduta di formaggi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di Gorgonzola
    50 g
  • di Fontina a pezzi
    50 g
  • di Taleggio a pezzi
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Polenta
  • di acqua
    1500 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di farina di mais bramata
    400 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 797 kcal / 3335 kJ
Πρωτεΐνη 22.1 g
Λιπαρά 41.8 g
Υδατάνθρακες 83 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων