Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

Pain hérisson scamorza, basilic et coppa

4.4 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 parts

Υλικά

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel
  • 15 tranches de coppa coupées en lamelles
  • 2 boules de fromage scamorza fumée en fines tranches
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 704 kcal / 2958 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 94 g
Υδατάνθρακες 21 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων