Hackbraten mit Salbei und Oliven

Hackbraten mit Salbei und Oliven

4.5 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Hackbraten
  • Weißbrot, altbacken in Stücken
    30 g
  • Wasser lauwarm, zum Einweichen
  • Blattpetersilie abgezupft
    12 Stängel
  • Salbei abgezupft
    6 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehen klein
    2
  • Oliven, schwarz, entsteint
    30 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Stücken
    50 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Sahne-Meerrettich
    60 g
  • Eier (Kl. M)
    2
  • Hackfleisch, gemischt
    750 g
  • Mett
    250 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Pflanzenöl
    3 EL
Topinambur-Püree
  • Wasser
    750 g
  • Topinambur in Stücken
    600 g
  • Kartoffeln in Stücken
    300 g
  • Salz
    6 Prisen
  • Sahne
    25 g
  • Butter
    110 g
  • Muskat frisch gerieben
    8 Prisen
  • Salbei abgezupft
    5 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 601 kcal / 2515 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 15 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων