
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot and Nut Stuffing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried apricots120 g
-
boiling water120 g
-
wholemeal bread torn in pieces220 g
-
walnut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves10
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mace¼ tsp
-
onions quartered300 g
-
unsalted butter diced50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
338 kcal /
1404 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
22 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
358 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChapatis
1 h 30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 h 30 min
Mint Courgettes
30 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Cauliflower Rice
10 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Cumin Rice
25 min
Tomato Rice Balls
40 min
Marinated Peppers
55 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Creamy Mushrooms
35 min
Devilled Eggs
20 min