Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle

Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle

4.4 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
    70 g
  • di mandorle pelate
    30 g
  • di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di fagiolini verdi freschi
    500 g
  • di patate a fette 4-5 mm
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di scamorza a fettine
    200 g
  • di latte
    70 g
  • pomodori q.b. per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 376.3 kcal / 1574.5 kJ
Πρωτεΐνη 17.4 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 18.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων