Œuf mi-mollet aux épinards

Œuf mi-mollet aux épinards

2.8 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 4 œufs moyens (53-63 g) froids
  • eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • 400 g de crème liquide entière très froide
  • 10 g de poivre fraîchement moulu
  • 4 pincées de sel
  • 250 g d'épinards frais
  • 50 g de beurre en morceaux
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 4 tranches de pain aux céréales
    4 tranches de pain aux céréales
  • coriandre fraîche ciselée, pour la finition

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 812.2 kcal / 3398.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.3 g
Λιπαρά 57.5 g
Υδατάνθρακες 54.6 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 791.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων