Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1259 kJ /
301 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParmesan Risotto (TM6/7)
30 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16ωρ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Ragu with Zoodles
40 λεπτ.