
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
301 kcal /
1259 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Illinois Pierogi
2 Std. 30 Min
Lemon Pasta
35 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Pizza Waffles
1 Std. 15 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min