
Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉丸豆腐味增湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蔥 ,切段20 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
柴魚醬油1 茶匙
-
水500 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)100 克
-
豆腐 ,切塊(約1.5公分)100 克
-
味噌1 大匙
-
海帶芽 ,以冷水泡開,瀝乾1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
773.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.2 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

運動後補給
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν