雞肉丸豆腐味增湯

雞肉丸豆腐味增湯

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 切段
    20 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 柴魚醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 豆腐 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 海帶芽 以冷水泡開,瀝乾
    1 大匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 24.2 g
Θερμίδες 773.8 kJ / 185 kcal
Λιπαρά 4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Υδατάνθρακες 13.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων