Συσκευές & Αξεσουάρ
Iranian Vegetable Stew
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
15 g dried barberriesdried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
1113 kJ /
266 kcal
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Festive Nut Roast Wreath
2ωρ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 λεπτ.