
Συσκευές & Αξεσουάρ
Iranian Vegetable Stew
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
dried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
1113 kJ /
266 kcal
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanakopita
2 h 10 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 h 15 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 h 45 min
Crispy Korean Tofu
1 h 20 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Pickled Red Onions
1 h 50 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 h 30 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 h 20 min
Vegan Bolognese
50 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 h