
Συσκευές & Αξεσουάρ
Iranian Vegetable Stew
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter diced50 g
-
onions quartered200 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)750 g
-
lime washed, pierced 2-3 times1
-
fresh green chilli whole, slit on one side1
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water700 g
-
tomatoes quartered4
-
spinach150 g
-
dried sour cherries15 g
-
Greek yoghurt for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
266 kcal /
1113 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.