Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)

Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Les suprêmes de volaille
  • 6 suprêmes de volaille, sans peau
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g d'eau
Le sabayon estragon-Passion
  • 250 g de jus de fruit de la Passion
  • ½ bouquet d'estragon frais
  • 4 jaunes d'œufs
  • 60 g d'huile de pépins de raisin

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 497 kcal / 2076 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων