Polenta con zuppetta di pesce e ceci

Polenta con zuppetta di pesce e ceci

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Zuppetta di pesce e ceci
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti e a pezzi (seppie, totani, calamari, ecc.)
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 100 g di vino bianco secco
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 350 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di acqua
  • 140 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
  • 1 pizzico di pepe macinato
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio raso di sale grosso
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 834.5 kcal / 3491.5 kJ
Πρωτεΐνη 52 g
Λιπαρά 29.2 g
Υδατάνθρακες 103.4 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων