Wiosenna sałatka z roszponki w sosie curry

Wiosenna sałatka z roszponki w sosie curry

4.5 160 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 40 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 1 ząbek czosnku
  • 35 g cebuli przekrojonej na pół
    35 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
  • 15 g oleju słonecznikowego
  • 100 g jabłek ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 2 łyżeczki curry, mielonego
  • 150 g śmietany, 12% tłuszczu
  • 20 g octu owocowego np. jabłkowego
  • ¾ łyżeczki soli
  • ¼ szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki cukru
  • 250 - 300 g roszponki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 187.8 kcal / 785.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 14.7 g
Υδατάνθρακες 10.9 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 471.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων