Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras

Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras

3.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1 ración

Υλικά

  • de harina de garbanzos
    120 g
  • de agua
    250 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • cebolla roja en cuartos
    1
  • diente de ajo
    1
  • tomate en trozos
    1
  • de atún en aceite escurrido
    100 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    1 cucharada
  • de alcaparras aclaradas y escurridas
    1 cucharada
  • de orégano seco
    1 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
    2 - 3
  • de chile seco desmenuzado (προαιρετικό πεδίο)
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 1140 kcal / 4753 kJ
Πρωτεΐνη 55 g
Λιπαρά 66 g
Υδατάνθρακες 73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων