Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and vegetable purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1099 kJ /
263 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 λεπτ.
Stir-fried vegetables
10 λεπτ.
Rice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Steamed eggs sunny side up
15 λεπτ.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 λεπτ.
Marinated peppers
55 λεπτ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.