Zupa selerowo-gruszkowa

Zupa selerowo-gruszkowa

3.9 118 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    400 g
  • selera naciowego pokrojonego na kawałki
    400 g
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • wody
    600 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • białego wina, wytrawnego
    100 g
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ¾ - 1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • śmietany, 18% tłuszczu
    250 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 264 kcal / 1104 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων