Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
leeks halved lengthways then sliced (5 cm)500 g
-
waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
-
garlic cloves2
-
red onion (approx. 110 g), quartered1
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
white wine vegan50 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
soy cream for cooking100 g
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
956 kJ /
228 kcal
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Christmas
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Indian Vegetable Curry
50 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Seitan Chilli
25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.