
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
leeks halved lengthways then sliced (5 cm)500 g
-
waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
-
garlic cloves2
-
red onion (approx. 110 g), quartered1
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
white wine vegan50 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
soy cream for cooking100 g
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
228 kcal /
956 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Christmas
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2h 20min
Chick Pea Curry
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Tarka Dal
9h 5min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Thai Curry Noodles
25min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min