Gratin de salsifis, béchamel au poireaux

Gratin de salsifis, béchamel au poireaux

4.5 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g d'emmental coupé en morceaux
  • 800 g de salsifis
  • 650 g d'eau
  • 200 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 40 g de beurre
  • 40 g de farine de blé
  • 600 g de lait
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 283.8 kcal / 1186.5 kJ
Πρωτεΐνη 12.2 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 24.8 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων