
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ziołowa frittata z ricottą
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
mieszanych ziół, świeżych np. mięty, tymianku, pietruszki, tylko liście10 g
-
zielonej papryki pokrojonej na kawałki100 g
-
jajek6
-
sera ricotta250 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
wody1000 g
-
cytryny1 plaster
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
131.6 kcal /
550.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
454.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSałatka w indyjskim stylu
2ωρ.
Tatar z łososia z imbirem
15 λεπτ.
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2ωρ. 15 λεπτ.
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 λεπτ.
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1ωρ.
Sushi donuty
1ωρ. 45 λεπτ.
Korzenny śledź z jabłkiem
2ωρ. 30 λεπτ.
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Topinambur po prowansalsku
50 λεπτ.