Sos romesco

Sos romesco

4.4 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 słoiki

Υλικά

  • czerwone papryki (ok. 230 g każda)
    2
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia papryk
    180 g
  • migdałów, blanszowanych
    50 g
  • papryczek chili, suszonych bez gniazd nasiennych (odmiana ñora, okrągła)
    10 g
    30 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, podłużnej, pokrojonej na kawałki
  • białego chleba pokrojonego na kawałki, świeżego lub czerstwego
    20 g
  • ząbki czosnku
    2
  • pomidorów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
    150 g
    150 g krojonych pomidorów, z puszki
  • białego octu winnego
    20 g
  • soli
    ½ - 1 łyżeczka
  • chili, mielonego
    1 - 2 szczypty
  • cukru (opcjonalnie)
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 słoik

Θερμίδες 1050 kcal / 4396 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 104.9 g
Υδατάνθρακες 25.6 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.7 g
Νάτριο 649.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων