Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka

Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka

4.8 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cielęciny (rumsztyk), w jednym kawałku
    800 - 1000 g
  • ząbek czosnku przekrojony na pół
    1
  • sól do przyprawienia mięsa
  • pieprz czarny, mielony do przyprawienia mięsa
  • wody
    1000 g
Sos z tuńczyka
  • oleju słonecznikowego
    300 g
  • tuńczyka, w oleju (waga ryby 130 g), odsączonego z zalewy
    1 puszka
  • kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
    15 g
  • filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
    5
  • jajko
    1
  • żółtko
    1
  • soku z cytryny
    25 g
  • soli
    1 - 2 szczypty

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 657 kcal / 2748.7 kJ
Πρωτεΐνη 35.7 g
Λιπαρά 56.8 g
Υδατάνθρακες 0.7 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.4 g
Νάτριο 424.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων