
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebackene Eier mit Spinat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Blattspinat, TK aufgetaut500 g
-
Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Eier6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1327 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Kochbuch
131 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPikanter Kranz mit Oliven, Speck und Cheddarkäse
Καμία βαθμολογία
Cheesecake mit Gurke und Zitrone
Καμία βαθμολογία
Green Goddess Salad
20 λεπτ.
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
50 λεπτ.
Sizilianischer Garnelensalat
40 λεπτ.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 λεπτ.
Eier-Curry-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
50 λεπτ.
Knusprige Onsen-Eier mit Kohlgemüse
2ωρ.
Mille-feuille Krabbe, Erbsen und Avocado
Καμία βαθμολογία
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Καμία βαθμολογία
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.