
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebackene Eier mit Spinat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Blattspinat, TK aufgetaut500 g
-
Hartkäse (z.B. Gruyère, Parmesan, Cheddar)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Eier6
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
317 kcal /
1327 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Kochbuch
131 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake mit Gurke und Zitrone
Keine Bewertungen
Frische Tomatensuppe
30 Min
Green Goddess Salad
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Keine Bewertungen
Sizilianischer Garnelensalat
Keine Bewertungen
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Eier-Curry-Salat
1 Std. 30 Min
Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen
Keine Bewertungen
Knusprige Onsen-Eier mit Kohlgemüse
2 Std.
Mille-feuille Krabbe, Erbsen und Avocado
Keine Bewertungen
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Keine Bewertungen
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 Min