Tintenfischringe aglio e olio

Tintenfischringe aglio e olio

4.4 100 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
    400 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • rote Chilischote, frisch entkernt
    1
  • Zitronenthymian abgezupft
    5 Zweige
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1400 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Kräuterbutter kalt, in Stücken
    50 g
  • Spaghetti
    500 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    ¾ TL
  • Öl
    30 g
  • Pfeffer aus der Mühle
    4 - 5 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 686 kcal / 2871 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 89 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων