Συσκευές & Αξεσουάρ
Prötzeler Roggenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
418 kJ /
45 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
1ωρ. 30 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Frühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwiebelbrot mit Koriander
2ωρ. 40 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.