
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prötzeler Roggenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Roggen150 g
-
Dinkel150 g
-
Weizenmehl Type 1050300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
418 kJ /
45 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStockbrot
20 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 10 Min
Grillbrote
1 Std. 40 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Knoblauch-Faltenbrot
1 Std. 10 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Mediterrane Baguettes
1 Std. 30 Min
Portugiesische Croissants
1 Std. 50 Min
Dinkel-Quark-Brötchen
45 Min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min