Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

3.7 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 Portionen

Υλικά

Entenbrust à l'Orange
  • Wasser
    1850 g
  • Zitronensaft
    30 g
    1 TL Zitronensäure
  • Entenbrust, mit Haut (250-350 g), 3 cm dick (z. B. Barbarie Entenbrust)
    1
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Orange unbehandelt, klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
    1
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
  • Orangensaft frisch gepresst
    40 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    2 Prisen
  • weißer Pfeffer nach Geschmack
    2 - 3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer nach Geschmack
    1 - 2 Prisen
  • Eigelb
    3

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 419 kcal / 1752 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων