Bacalao a la catalana con pasas y piñones

Bacalao a la catalana con pasas y piñones

4.6 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 100 g de pasas sin semillas
  • 200 g de aceite de oliva
  • 50 g de piñones
  • 50 g de harina
  • 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 5 dientes de ajo
  • 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 406 kcal / 1695 kJ
Πρωτεΐνη 35.66 g
Λιπαρά 20.34 g
Υδατάνθρακες 19.96 g
Φυτικές ίνες 4.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων