Reissalat mit Ei und Thunfisch

Reissalat mit Ei und Thunfisch

3.9 862 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1200 g
  • Salz und etwas mehr
    1 TL
  • Reis, parboiled (ca. 15 Minuten Garzeit)
    250 g
  • Eier
    2
  • Möhren in kleinen Würfeln
    120 g
  • Zucchini in kleinen Würfeln
    280 g
  • Erbsen, TK
    100 g
  • Thunfisch, in Öl (Gewicht ist mit Öl angegeben), abgetropft, in Stücken
    200 g
  • Oliven schwarz oder grün, entsteint, ganz oder gehackt
    100 g
  • Gewürzgurken in Scheiben
    15 - 20 g
  • Minze abgezupft
    1 Stängel
  • natives Olivenöl
    1 EL
  • Essig (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 TL
    1 - 2 TL Zitronensaft
  • Cherry-Tomaten halbiert oder geviertelt
    7

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 485 kcal / 2027 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 5.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων