Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)

Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)

4.8 251 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de eneldo fresco (solo las hojas)
    10 g
  • de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 5 mm)
    450 g
  • de agua
    560 g
  • de queso mascarpone
    180 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas
    600 g
  • pimienta negra molida para espolvorear
  • sal para espolvorear
  • de patatas de guarnición cortadas por la mitad
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 609 kcal / 2550 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων