Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2324 kJ /
551 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
76 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.