Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą

Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą

4.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
910 g

Υλικά

  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 200 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
  • 60 g bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 15 g mięty, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 1 ząbek czosnku
  • 150 g oliwy z oliwek plus 2 łyżki do polania
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 400 g sera ricotta podzielonego na kawałki
  • sól morska, w płatkach (προαιρετικό πεδίο) ilość do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 248.7 kcal / 1044.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.2 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων