
Συσκευές & Αξεσουάρ
San choy bau (Matt Sinclair)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork loin steaks partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil20 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)4
-
fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices100 g
-
soy sauce20 g
-
oyster sauce35 g
-
rice wine vinegar15 g
-
caster sugar15 g
-
sea salt to taste
-
iceberg lettuce8 - 10 leaves
-
fresh mint (see Tips)1 bunch
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
fresh bean sprouts100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
375.7 kcal /
1940.2 kJ
Πρωτεΐνη
34.7 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
15.3 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
849.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Chicken korma with cashews
30 Min