Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
327 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
243 kJ /
58 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
All Things Eggs
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKale (Stem) Juice
5 λεπτ.
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12ωρ.
Raw Quinoa Bars
24ωρ.
Granola
55 λεπτ.
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2ωρ. 5 λεπτ.
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 λεπτ.
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8ωρ.
Nourish Bowl (Diabetes)
55 λεπτ.
Cold and Flu Tea Bombs
6ωρ. 25 λεπτ.
Crêpes
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Καμία βαθμολογία
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.