
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken porridge with century egg
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portion
Υλικά
-
chicken breast fillets, skinless cut into pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil, toasted adjust to taste1 - 2 tsp
-
rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted duck eggs cooked, shell removed and cut into cubes2
-
chicken stock paste (see tips)2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh root ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
233 kcal /
973 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Favourites
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 Min
Nasi Lemak
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Quick fix noodles
15 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min