Albóndigas de sepia y jamón

Albóndigas de sepia y jamón

3.7 246 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
    100 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado
    3 ramitas
  • dientes de ajo
    2
  • de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
    200 g
  • de sepia semicongelada en trozos
    400 g
  • pastilla de caldo de pescado desmenuzada
    1
  • huevos
    2
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • aceite
  • de pimentón
    1 cucharadita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de vino blanco
    200 g
  • de agua
    300 g
  • clavos enteros
    2

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 257 kcal / 1076 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1151.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων