Albóndigas de sepia y jamón

Albóndigas de sepia y jamón

3.8 249 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
  • 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
  • 400 g de sepia semicongelada en trozos
  • 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
  • 2 huevos
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • aceite
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 hoja de laurel seca
  • 200 g de vino blanco
  • 300 g de agua
  • 2 clavos enteros

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 257 kcal / 1076 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1151.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων