Sepia en salsa de tomate y almendras

Sepia en salsa de tomate y almendras

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de almejas frescas
    500 g
  • agua para cubrir las almejas
  • de sal gorda
    1 cucharada
    1 - 2 cucharaditas de sal
  • almendras crudas sin piel
    6 - 8
  • de pan blanco
    60 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de puerro en trozos
    200 g
  • dientes de ajo
    2
  • de tomate triturado en conserva
    200 g
  • de vino dulce
    75 g
    75 g de vino blanco
  • de sepia limpia en trozos
    600 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de pulpa de pimiento choricero
    1 cucharada
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
  • de sal
    1 cucharadita
  • de patatas en trozos de 2-3 cm
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 288.9 kcal / 1207.7 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 20.1 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 770 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων