
Συσκευές & Αξεσουάρ
Terrina z łososia i ricotty
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
wody gorącej50 g
-
żelatyny w proszku10 g
-
wędzonego łososia w plastrach250 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
sera ricotta400 g
-
bazylii, świeżej10 liści
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu białego, mielonego½ łyżeczki
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
196 kcal /
819.9 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
14.1 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
490.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSałatka w indyjskim stylu
2ωρ.
Tatar z łososia z imbirem
15 λεπτ.
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2ωρ. 15 λεπτ.
Paszteciki śródziemnomorskie
50 λεπτ.
Sałatka śledziowa z jabłkiem
15 λεπτ.
Tartaletki reniferki z łososiem i serkiem z ricotty
1ωρ.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 λεπτ.
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1ωρ.
Sushi donuty
1ωρ. 45 λεπτ.
Korzenny śledź z jabłkiem
2ωρ. 30 λεπτ.
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Topinambur po prowansalsku
50 λεπτ.