Συσκευές & Αξεσουάρ
Makaron z makrelą i cytryną
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
1 ząbek czosnku
-
30 g oliwy z oliwek
-
640 g wody
-
1 ½ łyżeczki soli
-
320 g makaronu, suchego, typu penne320 g makaronu, suchego, typu trofie
-
200 g filetów z makreli, w oleju odsączonych, pokrojonych na kawałki
-
50 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżeczki skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
611 kJ /
416 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Tylko 5 składników
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 Min
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 Min
Makaron z bakłażanem i pomidorami
55 Min
Zapiekanka makaronowa à la cordon bleu
50 Min
Farfalle w sosie gorgonzola z gruszką i orzechami
25 Min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 Min
Risotto z borowikami
35 Min
Fettucine Alfredo
25 Min
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 Min
Makaron z rybnymi pulpecikami i sosem śmietanowym
1 Std.
Spaghetti z czosnkiem, oliwą i pomidorkami koktajlowymi (TM7)
40 Min