Tortelloni z ricottą i szpinakiem

Tortelloni z ricottą i szpinakiem

4.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porcje

Υλικά

Ciasto na tortelloni
  • mąki pszennej
    200 g
  • jajka
    2
  • oleju
    1 - 2 łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki
Nadzienie
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    50 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    250 g
    250 g liści szpinaku, świeżych, dużych, pokrojonych w paski
  • sera ricotta odsączonego
    250 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    1 - 2 szczypty
Przygotowanie
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • woda do gotowania
  • oliwy z oliwek
    1 łyżka
    1 łyżka oleju
  • soli
    1 - 2 łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 469 kcal / 1964.8 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 532.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων