
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porcje
Υλικά
Ciasto na tortelloni
-
mąki pszennej200 g
-
jajka2
-
oleju1 - 2 łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
Nadzienie
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek30 g
-
liści szpinaku baby, świeżych250 g
-
sera ricotta odsączonego250 g
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
gałki muszkatołowej, mielonej1 - 2 szczypty
Przygotowanie
-
mąka pszenna do oprószenia blatu
-
woda do gotowania
-
oliwy z oliwek1 łyżka
-
soli1 - 2 łyżeczki
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
469 kcal /
1964.8 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
532.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTagliatelle z krewetkami
30 λεπτ.
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 λεπτ.
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti z kurczakiem i szparagami (TM7)
50 λεπτ.
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
Καμία βαθμολογία
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 λεπτ.
Pistacjowa carbonara
40 λεπτ.
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 λεπτ.
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 λεπτ.