Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Gratin di patate dauphinois
  • di patate
    800 g
  • di Gruviera a tocchetti
    200 g
  • di latte intero
    300 g
  • di noce moscata
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uova
    2
  • burro q.b.
Salsa allo champagne
  • di senape
    40 g
  • di Champagne
    200 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    60 g
Rombo
  • di acqua
    500 g
  • filetti di rombo
    4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 910.8 kcal / 3810.6 kJ
Πρωτεΐνη 57.7 g
Λιπαρά 50.2 g
Υδατάνθρακες 46.8 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 1065.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων