Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 93 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 60 g d'ail
  • 5 - 10 g d'aiguilles de romarin frais
  • 90 g d'huile d'olive
  • 800 g de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g d'oignons coupés en quartiers
  • 1 ½ - 2 c. à café de fond de viande maison
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre (προαιρετικό πεδίο)
  • 850 - 950 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre nouvelles

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 810 kcal / 3393 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων