Συσκευές & Αξεσουάρ
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
353.6 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
470.3 kJ /
112 kcal
Λιπαρά
8.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeshwari naan
1 Std. 20 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Polenta
25 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min