
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
112 kcal /
470.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
353.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Warm wasabi potato salad
30 λεπτ.
Warm beetroot dish
50 λεπτ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Homemade miso soup
55 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.