
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
112 kcal /
470.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
353.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Brandy cream
15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min