Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

4.1 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Seppioline coi piselli
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di cipolla in quarti
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di passata di pomodoro
    600 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di seppioline intere, pulite
    500 g
  • di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
    200 g
Polenta
  • di farina di mais bramata
    400 g
  • di acqua
    1600 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
    25 g di burro

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 768.3 kcal / 3214.3 kJ
Πρωτεΐνη 36.2 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 92.6 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 2273.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων