Tagliatelle au pesto d'oseille

Tagliatelle au pesto d'oseille

4.4 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Le pesto
  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g
  • d'amandes décortiquées et fumées
    40 g
  • d'oseille les feuilles déchirées en deux
    1 bouquet
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    1 pincée
Les pâtes
  • d'eau
    2000 g
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de pâtes fraîches aux épinards, type tagliatelle (voir "Conseil(s)")
    350 g
  • de beurre
    20 g
  • de copeaux de parmesan
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 460 kcal / 1930 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 34 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων