Risotto z parmezanem

4.3 642 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    30 g
  • masła
    40 g
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania (patrz wskazówka)
    320 g
  • białego wina, wytrawnego
    60 g
  • wody
    820 g
  • koncentratu bulionu warzywnego lub mięsnego, wykonanego w TM
    1 czubata łyżeczka
    1 kostka bulionu, warzywnego lub drobiowego (na 0,5 l)
  • soli do smaku
    ½ - 1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 433 kcal / 1812 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων