Śledzie w sosie makowym

Śledzie w sosie makowym

3.9 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    150 g
  • filety ze śledzi, solone, a’la Matjas (ok. 400 g), opłukane (patrz wskazówka), pokrojone na 4 cm kawałki
    4
  • maku
    20 g
  • majonezu
    80 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu gęstej
    150 g
  • musztardy np. miodowej, rosyjskiej, dijon (zależnie od preferencji)
    5 g
  • curry, mielonego
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • koperek, świeży tylko liście, posiekane, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 375.8 kcal / 1572.5 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 216.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων