Risotto aux bigorneaux

Risotto aux bigorneaux

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 538.5 kcal / 2265.8 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 19.8 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 718 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων