Rape al oporto

Rape al oporto

4.6 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de setas secas variadas
    25 g
  • de agua caliente
    250 g
Picada
  • ñora (sin tallo ni semillas)
    1
  • de almendras tostadas sin sal
    15 g
  • de avellanas tostadas
    15 g
  • de nueces peladas
    15 g
  • diente de ajo
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    1 ramita
Fricandó
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    60 - 70 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de sal
    2 - 3 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de cola de rape (sin piel y con hueso) en 6 rodajas salpimentadas
    800 g
  • de oporto
    100 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 256 kcal / 1070 kJ
Πρωτεΐνη 23.1 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 467.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων