Caldeirada à algarvia

Caldeirada à algarvia

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 doses

Υλικά

  • amêijoas conquilhas ou berbigão
    400 g
  • sal
    3 c. chá de
  • Água q.b. p/ demolhar
  • peixe variado (cherne, tamboril, raia, pata roxa, safio, sardinha, salmão)
    1000 g
  • cebola cortada em rodelas
    450 g
  • pimento verde cortado em rodelas finas
    80 g
  • pimento vermelho cortado em rodelas finas
    80 g
  • tomate maduro cortado em rodelas
    800 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    50 g
  • batata cortada em rodelas largas
    700 g
  • caldo de peixe caseiro
    2 c. chá de
    2 cubos de caldo de peixe
  • vinho branco
    100 g
  • folha de louro
    1
  • pimenta
    1 pitada de
  • coentros
    10 g
  • salsa
    10 g
  • hortelã - da - ribeira
    5 folhas de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1675.5 mg
Πρωτεΐνη 48.4 g
Θερμίδες 1941.8 kJ / 464.1 kcal
Λιπαρά 12.6 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Υδατάνθρακες 38.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων