Thieboudienne de pescado (Senegal)

Thieboudienne de pescado (Senegal)

2.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 ración

Υλικά

  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 - 12 ramitas
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • dientes de ajo
    2
  • chile fresco (guindilla) (προαιρετικό πεδίο) sin semillas, en rodajas muy finas
    ½
  • de dorada
    8 filetes
  • de aceite
    30 g
  • de tomate concentrado
    100 g
  • de agua
    500 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de zanahorias en rodajas de 5 mm
    300 g
  • de nabo en dados de 1.5 cm
    150 g
  • de batata en dados de 1.5 cm
    300 g
  • de repollo en juliana fina
    300 g
  • de pimiento rojo en tiras
    180 g
  • de arroz cocido para acompañar
    300 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 611 kcal / 2556 kJ
Πρωτεΐνη 285.3 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 91.2 g
Φυτικές ίνες 10.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 807.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων