Gratiné de cannelloni au vert

Gratiné de cannelloni au vert

4.7 125 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de coulis de tomates
    500 g
  • de thym frais
    2 branches
  • feuille de laurier frais
    1
  • de sel et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'eau
    400 g
  • de poireau émincé finement
    450 g
  • de brocoli détaillé en petits bouquets
    350 g
  • de gorgonzola
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de cannelloni à garnir (env. 20 cannelloni)
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 466 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων