Ceviche de bacalao

Ceviche de bacalao

4.5 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
  • 4 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 70 g de zumo de limón
  • 80 g de zumo de lima
  • 20 g de cebolla roja
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
  • 1 - 2 pellizcos de chile seco desmenuzado
    ½ - 1 cucharadita de tabasco
  • 3 cubitos de hielo
  • 100 g de cebolla roja en cuartos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
  • 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 205 kcal / 859 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 474.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων